Ce spun părinții și copiii despre atelierele noastre?

Adina Perko, educatoare la Colegiul Goethe ne spune:

Deși cu tematică statică, atelierul este animat oferind copiilor posibilitatea de mișcare și punerea lor în ipostaze ce îi transpun în stări ce fac parte din viața lor de zi cu zi. Când ursulețul Maia povestește că a visat urât și a plâns, copiii înțeleg ce simte și astfel își explică anumite trăiri pe care le au. Creativitatea și manualitatea sunt și ele explorate. Recomand! ?

Ruxi, HR adviser și mamă: ”Recomand atelierul Cursuri pentru viață despre conștientizare și stima de sine tuturor copiilor, dar mai ales fetelor. Prin activitățile interactive propuse, fetele se descoperă pe sine, învață sa se accepte și sa se iubească, și mai ales constată cât de frumoase, puternice și minunate sunt. Și toate astea, în timp ce se distrează de minune! Oana este un trainer foarte bun, care știe să îi facă pe copii să fie prezenți și angajați în activități, păstrând în același timp un limbaj adecvat vârstei lor. Pe scurt, un atelier minunat, unde copiii s-au simțit super!

Aniela, administrație publică  și mamă a doi băieți: ”Tudor (9 ani) mi-a spus: A fost tare! Am învățat să nu ne mai fie frică când prezentăm ceva cuiva. Călin (7 ani) mi-a spus: Oana a zis chestii interesante. Concluzia: Mai venim!”

Sofia (9 ani): ”Mi-au plăcut pozițiile puternice pentru că m-au făcut să vreau să sar!”

Nicole (10 ani): ”Super tareee. Am învățat de ce să nu mănânc la televizor.”

Raluca (mamă a doi copii), despre atelierul Ce fac pe net :

Iulia Dobre-Trifan (coach): ”Așa mi-ar fi plăcut să fie ateliere din acestea, pe subiecte pentru viață, când eram noi copii… Cred că îmi puneam obiectiv să ajung la toate! Felicitări Oana, pentru ideile de teme ale atelierelor! Succes și inspirație pe viitor!  🙂 

Dana Croitoru (părinte): ”Vă mulțumim frumos! A fost foarte încântată Maia de atelier și abia îl așteaptă pe următorul, mai ales că încearcă să-și convingă și prietenii!”

Corina (părinte): ”Ne-am simtit extrem de bine si de data aceasta…fetele au fost incantate de jocurile interactive propuse de voi…a fost interesant si pentru mine…am invatat mici trucuri prin care si eu imi pot controla niste emotii sau cel putin sa le constientizez caraterul trecator. M-au impersionat si de aceasta data tinerii de le Asociatie….am ramas profund impresionata de seriozitatea si implicarea lor….am invatat ca nu trebuie sa fac comparatii, dar fara sa vreau m-am gandit cat de varza eram eu si generatia din care fac eu parte, la varsta lor, cum nu stiam pe ce lume traiesc, si cum ei, nu umai ca si-au clarificat multe aspecte esentiale, dar fac si munca de voluntariat in a-i clarifica pe altii…un mare bravo, pentru toata acesat combinatie si pentru ce intreprindeti.”

Mihaela, terapeut și mamă a două fete: ”Am descoperit-o pe Oana Vaideanu intr-un moment cand, desi citisem cateva carti despre cum sa vorbesc cu fetele mele despre contactul sexual, iar acasa denumesc partile corpului uman corect, clar, concis si specific unde sunt localizate si la ce folosesc, nu ma vedeam deloc purtand discutii detaliate cu ele pe acest subiect mai ales.

Am realizat, dupa ce copiii mei au fost la cursurile Oanei, ca totul este atat de simplu, normal, fluid, deschis, incat chiar nu am de ce sa imi fac atatea griji. Tot dupa cursurile Oanei am realizat ca un copil nu are nevoie doar de informatii despre contactul sexual si partile corpului, ci are mare nevoie sa stie terminologia din aceasta arie, are nevoie sa stie ce comportament nu este potrivit a fi facut catre ceilalti copii (ce e considerat agresiune sexuala, implicatii juridice), ce pericole exista si cum se numesc (boli), etc.

A gasit asa de bine cuvintele potrivite si atmosfera potrivita, incat fetele mele au capatat linistea si increderea omului care stie despre ce este vorba si nu mai este nimic curios, nou, provocator, despre care poti face glume proaste sau ii tot deranjezi pe ceilalti cu intrebari sau gesturi nepotrivite ca sa tot testezi sa vezi ce si cum.

Cu drag si stima pentru rabdarea si dedicarea pentru copii a Oanei va recomand sa permiteti copiilor sa afle informatiile de care au nevoie intr-o maniera potrivita lor minunat.”