Cu cine te vei întâlni?

Oana Cojuhovschi (Vaideanu)

Sunt specialist în parenting și dezvoltarea socio-emoțională a copiilor. De 15 ani mă educ în domeniul parenting, unde am început să particip la cursuri în 2008, când s-a născut băiatul meu. Din 2013 sunt formator autorizat și ofer ateliere de dezvoltare personală pentru copii și adulți. Sunt specializată și în management executiv (clasa EMBA Wirtschaftsuniversitaet Wien 2012) cu experiență de 20 ani în vânzări și coordonarea de echipe. 

În plan personal sunt o persoană plină de energie și pasionată de ceea ce fac. Am doi copii, pe Vlad de 16 ani și pe Luna de 6 luni.

Ce specializări am în parenting?
  • Alfie Kohn – Conferința parenting necondiționat din 2019 unde am învățat despre formele pe care le ia dragostea în relația cu copiii, clic pe link să afli dacă oferi dragoste necondiționată copilului.
  • Urania Cremene – cu conferința pe tema încrederii în sine, după care i-a răspuns lui Vlad la câteva întrebări, clic pe link să citiți răspunsurile. Vlad întreabă, Urania Cremene răspunde: Cum facem părinții să coopereze?
  • Training intensiv internațional de comunicare nonviolentă – coordonat de Klaus Karstaett în Frankfurt iar mai departe am aprofundat comunicarea nonviolentă în parenting cu atelierele Monicăi Rău.
  • Parenting din inimă, seminar susținut de Jack Pransky cât și Training extensiv în cele trei principii susținut de același coordonator. Jack este profesor, autor și speaker recunoscut în SUA, mai multe despre el aici.
  • Pedagogie și practică în domeniu socio-emoțional și al dezvoltării caracterului în cadrul Reutgers University din SUA.

Pentru că aprofundarea cunoștințelor și dezvoltarea continuă este foarte importantă pentru mine, în 2024 încep formarea de doi ani cu specializarea în parenting oferită de echipa Pagina de Psihologie.

 

Diana Butnaru

Diana este absolventă de master în cadrul Tehnicii psihologice pentru controlul comportamentului și dezvoltarea potențialului uman, Universitatea Babeș Bolyai, licențiată în psihologie în cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București. În prezent activează ca psihoterapeut cognitiv comportamental (CBT) și sunt în formare în gestalt terapie.

De ce am ales-o pe Diana în echipă?

Este caldă, pasionată, energică, răbdătoare, spontană, creativă, profesionist și clasicul „se vede că ești psihoterapeut și că lucrezi cu copii”. După 3 ani în care s-a dedicat management-ului de proiecte și în paralel activității independente la cabinet, m-am întors către rădăcină: dezvoltarea și implementarea programelor pentru copii, tineri și părinți. În ultimul an, s-a axat pe dezvoltarea clienților prin facilitarea workshop-urilor de psihoeducație și utilizarea instrumentelor de tip self-help, reușind să colaborez cu multinaționale pentru creșterea productivității și a well-being-ului echipei și cu grupuri de copii și adolescenți pentru creșterea abilităților sociale și emoționale.

 

Iulia Ceică

Iulia este absolventă SNSPA și specialistul în comunicare al echipei. Ea s-a orientat spre dezvoltarea copiilor și a adulților prin promovarea mișcării în aer liber și în sală. Oferă ghidare pentru cei ce doresc să facă un sport și un cadru organizat de desfășurare a activităților sportive prin organizarea de evenimente. Astfel crește motivația participanților și încrederea în forțele proprii.

De ce am ales-o pe Iulia în echipă?

Experiența pe care o are în comunicarea cu adulții și copiii, cât și răbdarea și liniștea cu care abordează situațiile întâlnite o recomandă cu căldură. Iulia propune tot timpul soluții practice ușor de aplicat se pliază pe nevoile celor din jur.