A trecut un an de când ne-am mutat în online

A trecut un an de când a început pandemia și viața noastră s-a schimbat. Cred că am început să fim mai recunoscători pentru tot ceea ce aveam și nu mai este, micile libertăți, cum ar fi bucuria de a bea o cafea pe o terasă, să ieși în centru fără mască sau să stai la prieteni mai târziu decât 10 seara. Eu cel puțin apreciez mai mult. Și faptul că sunt sănătoasă împreună cu familia. Tu pentru ce ești recunoscător?


Colaborez cu un after-school unde lucrez mult cu copii pe emoții, o parte dintre ei plâng foarte ușor și se enervează foarte tare și alții își încep perioada de pubertate devreme, în jurul vârstei de 9 ani și simt nevoia să discute despre ce se petrece cu corpul lor și să afle informații. Așa că pentru ei și tine am decis să organizez aceste întâlniri online. Mă bucur să fiu aproape de copii și să îi ajut. 

Mulți părinți mă întreabă dacă ceea ce fac ei e bine sau destul pentru copiii lor. Și tu te întrebi? Vreau să te asigur că în momentul în care te întrebi și te interesezi, ești un părinte bun, care face tot ce poate. De fapt toți părinții fac tot ce pot. Fii sigur de asta și acordă-ți un pic de încredere și înțelegere și felicită-te cu o pauză de orice își place ție.


Propunem două serii de activități online pentru săptămâna viitoare, pentru copii de 7-9 și 8-10 ani.


Recunoașterea, acceptarea și gestionarea emoțiilor (7-9 ani)

Înscrie-te acum pe link, sunt doar șapte locuri!
Atelierul pune bazele prin joacă pentru dezvoltarea abilității copiilor de a-și identifica, accepta și gestiona emoțiile în relația cu ei înșiși și cu cei din jur. La sfârșitul atelierului vor fi explorat:

Citește și Cum să lucrez de acasă cu copilul fără să îl strâng de gât

  • Ce se întâmplă cu ei din punct de vedere fizic când sunt copleșiți de emoții și că toată lumea trece prin aceleași procese (adulți sau copii).
  • Cum să gestioneze situația când apar emoțiile, tehnici de liniștire.
  • Cum să recunoască în alte persoane semnele premergătoare unei crize emoționale.

Ce se întâmplă cu corpul meu (8-10 ani)? 

înscrie-te acum le link, avem cinci locuri disponibile

Atelierul pune bazele informațiilor pe care copiii trebuie să le știe când începe perioada de pubertate. Despre ce vom discuta:
-Schimbările fizice care au loc în corpul fetelor și al băieților la perioada de pubertate
-Igiena la perioada de pubertate
-Schimbările emoționale care au loc în corp la perioada de pubertate
-Cum este potrivit să ne exprimăm afecțiunea și ce este consimțământul
-Ce înseamnă reproducere (spermatozoidul fecundează ovulul)
-Pe unde se nasc copiii

Citește și Întrebări de la copii despre schimbările în corp și cum se fac copiii

Contribuția pentru ateliere este de 50 de lei de copil. Rezervarea locului se face în baza plății integrale. Clic aici pentru înscriere. Pentru întrebări sau neclarități sunați-ne sau scrieți-ne pe coaching@oanavaideanu.com și 0729039511.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *